Kickoff för säsongen 2013

_19A3693
Foto: Klas Dalek, www.dalekphoto.com

Säsongen 2013 är i gång på allvar.

På torsdag kvällen var Erik Jonssons Samarbetspartners inbjudna till Kickoff i Jonsson Engineerings verkstad i Trollhättan. En uppskattad tillställning där Erik berättade om årets satsning i Porsche Carrera Cup Skandinavia. Under kvällen avtäcktes bilen och det man fick se var en tävlingsbil som verkligen kommer att sticka ut lite extra ute på banorna.

En av målsättningarna med årets design är att våra samarbetspartners verkligen skall synas i media och tv sändningar under tävlingssäsongen. Förberedelserna inför årets säsong fortsätter och nästa punkt på programmet är en testdag på Ring Knutstorp Tisdag 30/4. Därefter är det dags för tävlingspremiär på Ring Knutstorp fredag 3/5 och lördag 4/5.

_19A3677
Foto: Klas Dalek, www.dalekphoto.com

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *